Skip Navigation?
 

Transport si Logistica

Scopul nostru principal este de a oferi clientilor de transport o experienta continua la accesarea liniilor noastre de produse si resurse, astfel incat clientii nostri sa poata mobiliza serviciile noastre flexibile de subscriere si expertiza locala, in scopul de a structura programe complexe ce pot minimiza potentialele lacune.

Industria de transport faciliteaza circulatia produselor alimentare, combustibilului si produselor necesare pentru a mentine lumea activa. Importanta industriei de transport pentru economia mondiala se reflecta in valoarea regulamentelor de stat atrase. Acest sector este supus unei legislatiei specializate in domeniu, taxe explicite de diligenta, si de multe ori, sisteme unice complexe de management.

Specialistii nostri  se axeaza asupra nevoilor din industria de transport, elaboreaza solutii, servicii si aplicatii pentru a ajuta clientii sa gestioneze riscurile cunoscute in cel mai bun mod,  pregatindu-i pentru situatii neprevazute, astfel incat sa poata ajunge acolo unde isi doresc mai repede si mai eficient.

Cercetati mai jos pentru a afla mai multe despre gama de produse si servicii de asigurare standard si de specialitate pe care le putem oferi industriei de transport.

Asigurarea împotriva Fraudelor

Fraudele pot reprezenta o ameninţare semnificativă în buna funcţionare a companiei. Furtul, frauda, însuşirea ilegală, fraudele electronice, falsificarea - astfel de acte necinstite comise împotriva companiilor în fiecare zi rezultă în pierderi semnificative. Asigurarea acoperă pierderi ale activelor companiei din cauza fraudelor comise indiferent dacă aceste acte au fost comise din interiorul companiei sau de către o terţă persoană. Asigurarea se adresează companiilor private şi instituţiilor financiare.

Multi-Risc si Pierderi Operationale

Acoperire de asigurare care protejeaza business de consecințele financiare si daune materiale.

Asigurarea responsibilitatii a Directorilor si Managerilor

AIG asigura un sir larg de solutii Directorilor si Managerilor, care corespund necesitatilor companiei Dvs.

Răspundere Civilă

Fără o acoperire esenţială, compania nu ar fi în niciun fel protejată de cheltuielile de judecată şi plăţile posibil foarte mari rezultate din accidente sau răniri cauzate de activităţile acesteia.