Skip Navigation?
 

Profesii

In ultimii ani s-a inregistrat o crestere de noi specializari si domenii de expertiza care rezulta intr-o crestere in domeniul de aplicare al activitatilor care sunt calificate drept profesii. Fie ca participa intr-un domeniu bine stabilit, sau unul care decurge din evolutiile tehnologice recente, toti profesionistii se confrunta cu creante potentiale impotriva lor dintr-un numar de directii.

Astazi, riscurile operationale cu care se confrunta comunitatea de servicii profesionale continua sa creasca. Companiile si angajatii acestora se confrunta cu o mai mare expunere ce reese din prestarea serviciilor lor - si perceptia potentiala precum ca indrumarea lor poate fi nesatisfacatoare, sau chiar neglijenta.

AIG a oferit în mod constant clienților sai prețuri competitive, acoperire larga, precum si niveluri semnificative de capacitate. Avem apetit, experienta si angajament de a oferi solutii potrivite pentru organizatii profesionale, incepand cu cazuri individuale la practica multi-nationala si multi-disciplinara.

Asigurarea de Răspundere Civilă Profesională

Asigurarea de Răspundere Civilă Profesională se adreseaza companiilor dintr-o gamă largă de industrii expuse la erori şi omisiuni (E&O) rezultate în urma serviciilor prestate către clienţi.

Asigurarea responsibilitatii a Directorilor si Managerilor

AIG asigura un sir larg de solutii Directorilor si Managerilor, care corespund necesitatilor companiei Dvs.

Răspundere Civilă

Fără o acoperire esenţială, compania nu ar fi în niciun fel protejată de cheltuielile de judecată şi plăţile posibil foarte mari rezultate din accidente sau răniri cauzate de activităţile acesteia.

Asigurarea împotriva Fraudelor

Fraudele pot reprezenta o ameninţare semnificativă în buna funcţionare a companiei. Furtul, frauda, însuşirea ilegală, fraudele electronice, falsificarea - astfel de acte necinstite comise împotriva companiilor în fiecare zi rezultă în pierderi semnificative. Asigurarea acoperă pierderi ale activelor companiei din cauza fraudelor comise indiferent dacă aceste acte au fost comise din interiorul companiei sau de către o terţă persoană. Asigurarea se adresează companiilor private şi instituţiilor financiare.

Multi-Risc si Pierderi Operationale

Acoperire de asigurare care protejeaza business de consecințele financiare si daune materiale.