Skip Navigation?
 

Fabricaţie

Sectorul de productie este o retea imensa de intreprinderi cu diferite profiluri de risc, ce necesita solutii exigente personalizate. Noi consideram ca acesti producatori pot beneficia de-a lungul existentei de  niveluri mai bune de protectie si sfaturi adecvate de gestionare a riscurilor, astfel pozitionandu-se spre castig si  mai multe vanzari.

Succesul in acest sector este tot mai dependent de intreprinderile ce abordeaza si indeplinesc o serie de provocari emergente. La nivel global, productia a devenit tot mai diversa, cu tehnologie inalta, produsele de calitate premium devenind mai proeminente. Cu toate acestea, in acelasi timp, productia "traditionala" continua sa ocupe o pozitie de semnificatie puternica.

Producatorii din toate sferele, trebuie sa lucreze mai greu si mai inteligent pentru a-si mentine competitivitatea. Vezi mai jos gama noastra de solutii de produse si servicii recomandabile pentru jucatorii din acest sector.

Accident şi Îmbolnăvire - Asigurare Individuală de Călătorie

Produsele noastre pentru asigurarea de călătorie în străinătate vă permit să călătoriţi liniştit oriunde în lume, ştiind că beneficiaţi de cea mai cuprinzătoare protecţie. Fie că efectuaţi o călătorie în interes de afaceri sau plecaţi în vacanţă, Travel Guard este garanţia unei protecţii de 24 de ore din 24 oriunde v-aţi afla.

Asigurarea responsibilitatii a Directorilor si Managerilor

AIG asigura un sir larg de solutii Directorilor si Managerilor, care corespund necesitatilor companiei Dvs.

Multi-Risc si Pierderi Operationale

Acoperire de asigurare care protejeaza business de consecințele financiare si daune materiale.

Terrorism si Business-riscuri

AIG ofera asigurare de proprietate contra riscului de terrorism pentru minimizarea multelor impacte de afaceri necinstite. Capacitatile noastre permit subscrierea asigurantei contra riscurilor cele mai largi cu beneficienta de reasigurare in comert international.

Asigurarea împotriva Fraudelor

Fraudele pot reprezenta o ameninţare semnificativă în buna funcţionare a companiei. Furtul, frauda, însuşirea ilegală, fraudele electronice, falsificarea - astfel de acte necinstite comise împotriva companiilor în fiecare zi rezultă în pierderi semnificative. Asigurarea acoperă pierderi ale activelor companiei din cauza fraudelor comise indiferent dacă aceste acte au fost comise din interiorul companiei sau de către o terţă persoană. Asigurarea se adresează companiilor private şi instituţiilor financiare.

Constructie si Montaj

Asigurarea noastră împotriva tuturor riscurilor în construcţii poate fi personalizată pentru a îmbina acoperirea pentru proprietate comercială şi împotriva calamităţilor cu alte asigurări specializate, pentru a acoperi gama largă de riscuri la care sunt expuse proiectele de construcţii.

Răspundere Civilă

Fără o acoperire esenţială, compania nu ar fi în niciun fel protejată de cheltuielile de judecată şi plăţile posibil foarte mari rezultate din accidente sau răniri cauzate de activităţile acesteia.