Skip Navigation?
 

Turism si Agrement

Industria ospitalitatii si de agrement la nivel global se confrunta cu presiuni emergente si modificari care ar putea spori expunerea spre risc. Acestea pot varia de la cresterea cheltuielilor de exploatare si a costurilor de energie, la probleme specifice angajatilor si amenintiri teroriste. Profesionistii in risc din aceasta industrie trebuie sa gestioneze si sa mentina avansul unui spectru tot mai mare de risc.

Cu peste 25 de ani de experienta in subscriere, prevenire a pierderilor, inginerie, servicii de gestionare a creantelor si crizelor si litigiilor specifice industriei ospitalitatii si de agrement, scopul nostru este de a mobiliza expertiza noastra pentru beneficiul Dvs.

Specialistii nostri lucreaza indeaproape cu clientii si partenerii de distributie pentru a imbunatati programele de gestionare a riscurilor, oferind nu numai o intelegere profunda a expunerilor in conditii de continua schimbare cu care se confrunta industria, ci, de asemenea, o apreciere a costului total al riscului cu care se confrunta furnizorii de servicii de agrement in mediul de astazi si in viitor.

Cercetati mai jos pentru a afla mai multe despre gama de produse de asigurare si a serviciilor pe care le putem implementa in beneficiul membrilor industriei de ospitalitate si de agrement.

Accident şi Îmbolnăvire - Asigurare Individuală de Călătorie

Produsele noastre pentru asigurarea de călătorie în străinătate vă permit să călătoriţi liniştit oriunde în lume, ştiind că beneficiaţi de cea mai cuprinzătoare protecţie. Fie că efectuaţi o călătorie în interes de afaceri sau plecaţi în vacanţă, Travel Guard este garanţia unei protecţii de 24 de ore din 24 oriunde v-aţi afla.

Asigurarea responsibilitatii a Directorilor si Managerilor

AIG asigura un sir larg de solutii Directorilor si Managerilor, care corespund necesitatilor companiei Dvs.

Răspundere Civilă

Fără o acoperire esenţială, compania nu ar fi în niciun fel protejată de cheltuielile de judecată şi plăţile posibil foarte mari rezultate din accidente sau răniri cauzate de activităţile acesteia.

Asigurarea împotriva Fraudelor

Fraudele pot reprezenta o ameninţare semnificativă în buna funcţionare a companiei. Furtul, frauda, însuşirea ilegală, fraudele electronice, falsificarea - astfel de acte necinstite comise împotriva companiilor în fiecare zi rezultă în pierderi semnificative. Asigurarea acoperă pierderi ale activelor companiei din cauza fraudelor comise indiferent dacă aceste acte au fost comise din interiorul companiei sau de către o terţă persoană. Asigurarea se adresează companiilor private şi instituţiilor financiare.

Multi-Risc si Pierderi Operationale

Acoperire de asigurare care protejeaza business de consecințele financiare si daune materiale.

Terrorism si Business-riscuri

AIG ofera asigurare de proprietate contra riscului de terrorism pentru minimizarea multelor impacte de afaceri necinstite. Capacitatile noastre permit subscrierea asigurantei contra riscurilor cele mai largi cu beneficienta de reasigurare in comert international.