Skip Navigation?
 

Instituţii financiare

Oferim institutiilor financiare o gama de solutii care pot fi personalizate si adaptate pentru a se potrivi nevoilor lor specifice. Cuplat cu punctele noastre forte in creante si sprijin tehnologic, scopul nostru este de a oferi o baza superioara care ajuta asiguratilor in, nu doar manipulare, ci in gestionarea riscului preventiv.

Consolidarea si integrarea pe verticala a institutiilor financiare rezulta in continua crestere a complexitatii, in timp ce acuzatiile de abatere din partea participantilor din industrie, precum si o crestere constanta atat in frecventa si severitatea creantelor, au adus la urgenta si complexitate a aranjamentelor de gestionare a riscurilor.

Scopul nostru este sa impulsioneze constientizarea noastra in profunzime a tendintelor pietei pentru a crea si livra produse care se adreseaza nevoilor institutiilor financiare. Cercetati mai jos pentru a afla mai multe despre gama noastra de produse si servicii de asigurare standard si de specialitate.

Accident şi Îmbolnăvire - Asigurare Individuală de Călătorie

Produsele noastre pentru asigurarea de călătorie în străinătate vă permit să călătoriţi liniştit oriunde în lume, ştiind că beneficiaţi de cea mai cuprinzătoare protecţie. Fie că efectuaţi o călătorie în interes de afaceri sau plecaţi în vacanţă, Travel Guard este garanţia unei protecţii de 24 de ore din 24 oriunde v-aţi afla.

Asigurarea responsibilitatii a Directorilor si Managerilor

AIG asigura un sir larg de solutii Directorilor si Managerilor, care corespund necesitatilor companiei Dvs.

Programe de Asigurare de Fidelizare Loyalty

Programele de Fidelizare pot fi personalizate pentru a sprijini companiile să construiască şi să recompenseze fidelitatea clienţilor şi pentru a genera venituri suplimentare.

Asigurarea împotriva Fraudelor

Fraudele pot reprezenta o ameninţare semnificativă în buna funcţionare a companiei. Furtul, frauda, însuşirea ilegală, fraudele electronice, falsificarea - astfel de acte necinstite comise împotriva companiilor în fiecare zi rezultă în pierderi semnificative. Asigurarea acoperă pierderi ale activelor companiei din cauza fraudelor comise indiferent dacă aceste acte au fost comise din interiorul companiei sau de către o terţă persoană. Asigurarea se adresează companiilor private şi instituţiilor financiare.

Multi-Risc si Pierderi Operationale

Acoperire de asigurare care protejeaza business de consecințele financiare si daune materiale.

Răspundere Civilă

Fără o acoperire esenţială, compania nu ar fi în niciun fel protejată de cheltuielile de judecată şi plăţile posibil foarte mari rezultate din accidente sau răniri cauzate de activităţile acesteia.