Skip Navigation?
 

Comiunicaţii. Media si Tehnologie

Aflati mai multe despre abordarea noastra in asistenta participanților in comunicare dinamica, mass-media si spatiul tehnologic in vederea protejarii activelor asigurabile, ajutand in acelasi timp la anticiparea noilor tendinte precum si amenintarilor de viitor.

Se spune ca sectorul tehnologic adesea prospera pe tulburari, conducind intreprinderile spre acceptarea inovatiilor la costuri operationale reduse. In mod similar, aspectele precum schimbarile climatice, guvernanta corporativa de organizare si privatizare, ofera oportunitati dezvoltatorilor in acelasi timp in care contesta cei afectati in mod direct.

Cu aceste schimbari cuplate cu incertitudinea de pe piata, este vital ca participantii din sector sa preia controlul riscurilor asigurabile. Aceasta nu inseamna doar protejarea persoanelor si activitatilor lor de la pierderi și perturbari. Actionarii pot fi de neiertat in conducere, a carorpreviziunisunt lipsite deasteptari. In acelasi mod, produsele si programele exportate sau vandute in strainatate pot expune furnizorul la datorii neasteptate, precum si drepturile de proprietate intelectuala ce necesita protectie - la nivel local si international - si aparate cererile de încalcare.

Accident şi Îmbolnăvire - Asigurare Individuală de Călătorie

Produsele noastre pentru asigurarea de călătorie în străinătate vă permit să călătoriţi liniştit oriunde în lume, ştiind că beneficiaţi de cea mai cuprinzătoare protecţie. Fie că efectuaţi o călătorie în interes de afaceri sau plecaţi în vacanţă, Travel Guard este garanţia unei protecţii de 24 de ore din 24 oriunde v-aţi afla.

Asigurarea responsibilitatii a Directorilor si Managerilor

AIG asigura un sir larg de solutii Directorilor si Managerilor, care corespund necesitatilor companiei Dvs.

Asigurarea împotriva Fraudelor

Fraudele pot reprezenta o ameninţare semnificativă în buna funcţionare a companiei. Furtul, frauda, însuşirea ilegală, fraudele electronice, falsificarea - astfel de acte necinstite comise împotriva companiilor în fiecare zi rezultă în pierderi semnificative. Asigurarea acoperă pierderi ale activelor companiei din cauza fraudelor comise indiferent dacă aceste acte au fost comise din interiorul companiei sau de către o terţă persoană. Asigurarea se adresează companiilor private şi instituţiilor financiare.

Răspundere Civilă

Fără o acoperire esenţială, compania nu ar fi în niciun fel protejată de cheltuielile de judecată şi plăţile posibil foarte mari rezultate din accidente sau răniri cauzate de activităţile acesteia.